VLAGTWEDDE – Vanmorgen werd de naam van de nieuwe fietsbrug bij het haventje nabij Parc Emslandermeer bekend gemaakt. Wethouder Giny Luth heeft vandaag de naam van de fietsbrug bij het haventje nabij Parc Emslandermeer bekend gemaakt. De brug heeft de naa

31-01-2018 23:23

21 november 2017 

VLAGTWEDDE – Vereniging van dorpsbelangen Vlagtwedde heeft in de maand september een succesvolle huis aan huis actie gehouden.

“We hebben geprobeerd heel Vlagtwedde te doorkruisen en aan te bellen bij iedere deur. Helaas hebben we dit niet helemaal kunnen realiseren, omdat de klus toch groter en intensiever was als verwacht. Veel inwoners hebben we wel gesproken en nieuwe leden kunnen verwelkomen. Maar ook velen waren niet thuis”, aldus Wilma Arnoldus, secretaris Vereniging van Dorpsbelangen Vlagtwedde. Toch was de actie een groot succes! Vooralsnog zijn er 132 nieuwe leden ingeschreven. Er liggen nog een aantal die nog moeten worden geregistreerd. Dus het aantal gaat nog oplopen.

Wilma: “Wat betreft de leden waar de contributie nog niet is opgehaald, we proberen dit in de komende twee weken te doen. Mocht het zo zijn dat een aantal nog niet worden bereikt, deze leden zullen een nota in de brievenbus krijgen met het verzoek om het naar ons over te maken. De vragen, op of aanmerkingen die u aan ons gesteld hebt, gaan we uitwerken en deze resultaten zullen we op de algemene jaarvergadering (maart 2018) bekend maken”.